Η ασφάλεια των συναλλαγών συνιστά πρωταρχικό μέλημά μας. Γι αυτό τόσο ιστοσελίδα μας αλλά και το συνεργαζόμενο πιστωτικό ίδρυμα, ήτοι η Τράπεζα Πειραιώς λειτουργεί υπό του πιστοποιημένου συστήματος ασφαλείας SSL 128, προκειμένου να εξασφαλίσει την ασφαλή μεταφορά των δεδομένων. Η Τράπεζα Πειραιώς χρησιμοποιεί επιπλέον πρωτόκολλο 3DSecure καθώς και συστήματα ανίχνευσης και αποτροπής απάτης στις πληρωμές με κάρτες.

Επιπλέον, προσωπική ασφάλεια συνιστά το password που δίνει ο χρήστης όταν γίνεται μέλος του www.disigma.gr. Συνιστάται δε, για λόγους ασφαλείας, η τακτική αλλαγή κωδικών καθώς και η αποφυγή χρήσης των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων.

Ο εκδοτικός οίκος δεν εγγυάται ότι η σελίδα, οι υπηρεσίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα θα παρέχονται χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα, ότι ο δικτυακός αυτός τόπος θα είναι ασφαλής, ότι τα σφάλματα θα διορθώνονται σε αυτόν τον δικτυακό τόπο ή ότι ο server που καθιστά διαθέσιμο το disigma.gr δεν έχει ιούς ή άλλα επιζήμια στοιχεία. Το κόστος των ενδεχόμενων διορθώσεων ή εξυπηρετήσεων, το αναλαμβάνει ο επισκέπτης/χρήστης και σε ουδεμία περίπτωση o εκδοτικός οίκος.