Εμφάνιση του μοναδικού αποτελέσματος

Terry Griffin

Ο Terry Griffin είναι μηχανικός λογισμικού για περισσότερα από 20 χρόνια και έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου του δημιουργώντας λογισμικό για τον έλεγχο διαφόρων τύπων μηχανών. Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Επιστήμη Υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης και έχει διδάξει προγραμματισμό σε επίπεδο κολλεγίων και εκπαίδευσης ενηλίκων. Ένας δια βίου ενθουσιώδης της LEGO, έγραψε το The Art of LEGO MINDSTORMS NXT Programming (No Starch Press) για να βοηθήσει τη σύζυγό του, μια δυναμική καθηγήτρια της επιστήμης και των μαθηματικών στη μέση εκπαίδευση, να μάθει πώς να χρησιμοποιεί αυτά τα απίστευτα ρομπότ στην τάξη της. Εργάζεται στο τμήμα Ion Microscopy Innovation Center του Carl Zeiss, γράφοντας λογισμικό για τον έλεγχο μικροσκοπίων φορτισμένων σωματιδίων.

Σχετικά με τους τεχνικούς σχολιαστές-κριτικούς

Ο Daniele Benedettelli είναι παγκοσμίως γνωστός για τα αυθεντικά του ρομπότ LEGO, συμπεριλαμβανομένων των λυτών του κύβου Rubik και των ανθρωποειδών ρομπότ του. Ως κοινοτικός συνεργάτης της LEGO MINDSTORMS (MCP), βοήθησε στη δοκιμή και την ανάπτυξη νέων προϊόντων MINDSTORMS. Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη Ρομποτική και τον Αυτοματισμό στο Πανεπιστήμιο της Σιένα στην Ιταλία. Διοργανώνει εκπαιδευτικές παρουσιάσεις και εργαστήρια σχετικά με τη ρομποτική και την τεχνολογία πληροφοριών και επικοινωνιών σε όλο τον κόσμο, διδάσκει ρομποτική σε επίπεδο μέσης εκπαίδευσης και σχεδιάζει μοντέλα LEGO ως ελεύθερος επαγγελματίας για εκπαιδευτικά προγράμματα LEGO. Είναι συγγραφέας του εργαστηρίου LEGO MINDSTORMS EV3 (No Starch Press).

Ο Rob Torok είναι δάσκαλος στην Τασμανία της Αυστραλίας και χρησιμοποιεί τη ρομποτική LEGO με τους μαθητές του από το 2001. Έχει καθοδηγήσει ομάδες στο RoboCup Junior και στον ΠΡΩΤΟ Διαγωνισμό Ρομποτικής και διδάσκει μια ηλεκτρονική τάξη ρομποτικής που ονομάζεται SmartBots. Το 2010, ο Rob πέρασε έξι μήνες στο Tufts Center for Engineering Education and Outreach (CEEO) στη Βοστώνη και συνεχίζει να συνεργάζεται στενά με το κέντρο. Αυτήν τη στιγμή είναι ο επιμελητής των περιεχομένων τόσο του http:/LEGOengineering.com/ όσο και του http://LEGOeducation.com.au/.