Εμφάνιση του μοναδικού αποτελέσματος

Λόκκας Θεόδωρος

Ο Θεόδωρος Γ. Λόκκας διετέλεσε Καθηγητής του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών Τ.Ε. του ΤΕΙ Θεσσαλίας. Έχει διδάξει “Μαθηματικά Ι και ΙΙ”, “Εφαρμοσμένα Μαθηματικά”, “Οικονομικά Μαθηματικά”, το Μαθηματικό Πρόγραμμα “Derive for Windows”, “Παραστατική Γεωμετρία” και “Στατιστική”, συγγράφοντας τα αντίστοιχα βιβλία και σημειώσεις.

Είναι απόφοιτος του τμήματος Μαθηματικών Επιστημών του αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (M.Sc.) σπουδών στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ (U.M.I.S.T. – University of Manchester Institute of Science and Technology) στον τομέα Συστημάτων Αυτόματου Ελέγχου (Σ.Α.Ε.). Μέρος των σπουδών του αποτελεί και η παρακολούθηση του Τμήματος Πληροφορικής του Πολυτεχνείου της Καρλρούης.

Κατά τη διάρκεια της ακαδημαϊκής του πορείας έχει επιπλέον συμμετάσχει στην οργάνωση, συντονισμό και διδασκαλία πολυάριθμων προγραμμάτων και επιμορφωτικών σεμιναρίων Συμπληρωματικής Εκπαίδευσης Πτυχιούχων που άπτονται των επιστημών της Πληροφορικής και των εφαρμογών της. Επίσης, εργασίες του έχουν παρουσιασθεί σε διεθνή συνέδρια του Εξωτερικού και έχουν δημοσιευθεί σε έγκυρα επιστημονικά περιοδικά Μαθηματικών, ευρωπαϊκά και μη.