Εμφάνιση του μοναδικού αποτελέσματος

Κάτσιος Ιωάννης

Ο Κάτσιος Ιωάννης είναι Διπλ. Αγρονόμος και Τοπογράφος Μηχανικός Ε.Μ.Π με μεταπτυχιακές σπουδές στη Γεωγραφία και τη Χωροταξία (Univ. Paris IV-Sorbone), τη Θεματική Χαρτογραφία και τη Γραφική Σημειολογία ('Ecole Pratique des Hautes 'Etudes). Είναι διδάκτωρ Περιφερειακής Επιστήμης του Τμ. Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης, Παντείου Πανεπιστημίου.
Έχει συμμετάσχει σε ερευνητικά προγράμματα και μελέτες Χωροταξίας, Πολεοδομίας, Περιφερειακής Ανάπτυξης, Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Κτηματολογίου κ.ά., με αντίστοιχες δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά και συνέδρια.
Έχει διατελέσει διευθυντής του Τομέα GIS του ΕΠΙ Αστικού Περιβάλλοντος και Ανθρώπινου Δυναμικού  του Παντείου Πανεπιστημίου, στο οποίο έχει διδάξει Γεωγραφική Ανάλυση σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο. Διδάσκει από το 1996 Συστήματα Γεωγραφικών Πληροφοριών και Θεματική Χαρτογραφία στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών και Μηχανικών Τοπογραφίας & Γεωπληροφορικής του ΤΕΙ Αθηνών. Ως επισκέπτης καθηγητής, διδάσκει Συστήματα Γεωγραφικών Πληροφοριών στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης. Έχει εργαστεί επί σειρά ετών ως μελετητής Τοπογραφικών, Πολεοδομικών και Ρυμοτομικών Μελετών, καθώς και ως σύμβουλος εταιριών στην ανάπτυξη συστημάτων Γεωπληροφορικής.