Εμφάνιση του μοναδικού αποτελέσματος

Γκιμπερίτης Βαγγέλης

Ο Βαγγέλης Γκιμπερίτης έχει γράψει 30 βιβλία πληροφορικής.
■ Είναι επίσημος συγγραφέας του Υπουργείου Παιδείας.
■ Συγγραφέας του βιβλίου Πληροφορικής του Λυκείου για τη Α, Β και Γ τάξη που διδάσκεται σε όλα τα Λύκεια της χώρας.
■ Επίσημος συγγραφέας των βιβλίων Πιστοποίησης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Cambridge. Γενικός Επιθεωρητής των εξετάσεων πιστοποίησης πληροφορικής του Cambridge στην Ελλαδα.
■ Τα περισσότερα από τα βιβλια του, είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Παιδείας και διδάσκονται στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας μας.
■ Το βιβλίου του για το INTERNET έκανε ρεκόρ επανεκδόσεων και είχε χορηγούς και τους τρείς Έλληνες παρόχους του Ιντερνέτ που είναι Cosmote – Forthnet – Hol.
■ Πολλά από τα βιβλία του έχουν επανεκδοθεί και τον καθιέρωσαν ως συγγραφέα των Bestsellers.
■ Έχει σχεδιάσει το σύστημα τηλεσυνεδριάσεων από απόσταση του ΣΑΕ (Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού) και έχει επινοήσει το έργο της τηλεκπαίδευσης, δημιουργώντας τηλετάξεις στο εξωτερικό, όπου τα παιδιά τρίτης και τέταρτης γενιάς του απόδημου Ελληνισμού διδάσκονταν την Ελληνική γλώσσα και τον πολιτισμός μας.
■ Για όλα τα παραπάνω και πολλά άλλα, έχει βραβευτεί και τιμηθεί 42 φορές από ειδικούς της πληροφορικής, Υπουργεία, Φορείς του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, Εταιρείες, Επιστημονικές ενώσεις, μεταξύ αυτών και από το Υπουργείο Παιδείας, το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, το Ίδρυμα Δημοσιογραφίας Μπότση, τη ΔΟΛ.