Εμφανίζονται όλα τα 2 αποτελέσματα

Αναστασάκης Ανδρέας

Ο Αναστασάκης Ανδρέας είναι Οικονομολόγος, μέλος του Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού (ΔΕΠ) του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου. Διετέλεσε κατά τη διάρκεια δυο δεκαετιών επιστημονικός συνεργάτης του Ινστιτούτου Υπολογιστικών Μαθηματικών/ΙΤΕ, υπεύθυνος εκπόνησης μελετών στην περιοχή της Κρήτης της εταιρείας μελετών ICAP AE, ειδικός επιστημονικός συνεργάτης στην εκπόνηση του «Τοπικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Επάνω Μεραμπέλλου» της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Λασιθίου, ειδικός επιστημονικός συνεργάτης του Αναπτυξιακού Κέντρου Ορεινού Μυλοποτάμου Μαλεβιζίου.

Το 2010 εκλέχθηκε και διορίσθηκε Καθηγητής Εφαρμογών στο ΤΕΙ Κρήτης. Έγραψε σημειώσεις διδασκαλίας στα Οικονομικά Μαθηματικά, Χρηματοοικονομική Διοίκηση, Δημόσια Οικονομική, Αγορές Χρήματος και Κεφαλαίου, Περιφερειακή Ανάπτυξη, Στρατηγικό Μάνατζμεντ, Διοίκηση Επιχειρήσεων. Παράλληλα διετέλεσε επιστημονικός υπεύθυνος της Μονάδας Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛΜΕΠΑ), και αξιολογητής του ιδρυματικού ερευνητικού έργου ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ ΙΙΙ του ΕΛΜΕΠΑ.

Πέραν του διδακτικού και ερευνητικού του έργου, διατελεί μέχρι σήμερα μέλος της Μονάδας Διασφάλισης Ποιότητας του ΕΛΜΕΠΑ, μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του ΠΜΣ στη «Χρηματοοικονομική Διοίκηση», μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του ΔΠΜΣ στην «Ελεγκτική και Λογιστική» και Πρόεδρος της Επιτροπής Πρακτικής Άσκησης του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής ΕΛΜΕΠΑ.

Είναι συγγραφέας πολλών άρθρων στο περιοδικό του ΕΛΜΕΠΑ «Ενημέρωση» καθώς και στο περιοδικό του Επιμελητηρίου Ηρακλείου «Βήματα στην Ανάπτυξη». Συμμετέχει ενεργά στην ακαδημαϊκή ζωή του ΕΛΜΕΠΑ με την ιδιότητα του προέδρου του Συλλόγου ΔΕΠ του ΕΛΜΕΠΑ.