Οι Εκδόσεις Δίσιγμα ξεκίνησαν την πορεία τους στο χώρο των ελληνικών εκδόσεων τον Σεπτέμβριο του 2009 με κυρίαρχο οδηγό την αγάπη για το εκπαιδευτικό βιβλίο.

Πρωταρχικός μας στόχος είναι η δημιουργία και η προσφορά στο αναγνωστικό κοινό ποιοτικών συγγραμμάτων που σχετίζονται με διάφορους επιστημονικούς τομείς. Η ανάπτυξη και προώθηση του επιστημονικού βιβλίου στην Ελλάδα αποτελεί εξάλλου βασική προτεραιότητα των ανθρώπων μας και ιδιαίτερη σημασία δίνεται τόσο στο άρτιο περιεχόμενο της κάθε έκδοσης, όσο και στην υψηλή ποιότητα της βιβλιοδεσίας και της εκτύπωσης.

Έχουμε καταφέρει να συνάψουμε συνεργασίες με καταξιωμένους Έλληνες συγγραφείς, οι οποίοι διδάσκουν σε διάφορα τμήματα των Ελληνικών Πανεπιστημίων και ταυτόχρονα έχουμε προχωρήσει σε συμφωνίες με διεθνείς εκδοτικούς οίκους αναλαμβάνοντας τη μετάφραση στην ελληνική γλώσσα βιβλίων με ευρεία απήχηση στο εξωτερικό.

Σήμερα, στον κατάλογο των εκδόσεών μας φιλοξενούνται περισσότεροι από 300 τίτλοι βιβλίων, διαφόρων θεματολογιών, οι οποίοι απευθύνονται σε ποικίλες ομάδες αναγνωστών και τους οποίους μπορεί κανείς να βρει στα ράφια των μεγαλύτερων βιβλιοπωλείων της χώρας.

Έχοντας ως κυρίαρχα εφόδια την ολόπλευρη γνώση του αντικειμένου αλλά και τις σωστές υλικοτεχνικές υποδομές, οι Εκδόσεις Δίσιγμα στοχεύουν στην περαιτέρω ανάπτυξη και καθιέρωσή τους στο χώρο των εκδόσεων πάντα μέσα από την δημιουργία βιβλίων υψηλής ποιότητας και επιστημονικού κύρους.

 

Για τις Εκδόσεις Δίσιγμα

Μούργκος Ιωάννης - Στορδόπουλος Άγγελος
Εκδότες

Translation missing: el.general.search.loading