Σχετικά με εμάς

Οι Εκδόσεις Δίσιγμα ξεκίνησαν την πορεία τους στο χώρο των ελληνικών εκδόσεων τον Σεπτέμβριο του 2009 με κυρίαρχο οδηγό την αγάπη για το εκπαιδευτικό βιβλίο.

Πρωταρχικός μας στόχος είναι η δημιουργία και η προσφορά στο αναγνωστικό κοινό ποιοτικών συγγραμμάτων που σχετίζονται με διάφορους επιστημονικούς τομείς. Η ανάπτυξη και προώθηση του επιστημονικού βιβλίου στην Ελλάδα αποτελεί εξάλλου βασική προτεραιότητα των ανθρώπων μας και ιδιαίτερη σημασία δίνεται τόσο στο άρτιο περιεχόμενο της κάθε έκδοσης, όσο και στην υψηλή ποιότητα της βιβλιοδεσίας και της εκτύπωσης.
Έχουμε καταφέρει να συνάψουμε συνεργασίες με καταξιωμένους Έλληνες συγγραφείς, οι οποίοι διδάσκουν σε διάφορα τμήματα των Ελληνικών Πανεπιστημίων και ταυτόχρονα έχουμε προχωρήσει σε συμφωνίες με διεθνείς εκδοτικούς οίκους αναλαμβάνοντας τη μετάφραση στην ελληνική γλώσσα βιβλίων με ευρεία απήχηση στο εξωτερικό.
Σήμερα, στον κατάλογο των εκδόσεών μας φιλοξενούνται περισσότεροι από 300 τίτλοι βιβλίων, διαφόρων θεματολογιών, οι οποίοι απευθύνονται σε ποικίλες ομάδες αναγνωστών και τους οποίους μπορεί κανείς να βρει στα ράφια των μεγαλύτερων βιβλιοπωλείων της χώρας.
Έχοντας ως κυρίαρχα εφόδια την ολόπλευρη γνώση του αντικειμένου αλλά και τις σωστές υλικοτεχνικές υποδομές, οι Εκδόσεις Δίσιγμα στοχεύουν στην περαιτέρω ανάπτυξη και καθιέρωσή τους στο χώρο των εκδόσεων πάντα μέσα από την δημιουργία βιβλίων υψηλής ποιότητας και επιστημονικού κύρους.

Για τις Εκδόσεις Δίσιγμα
Μούργκος Ιωάννης - Στορδόπουλος Άγγελος
Εκδότες

WORDS ABOUT US

Our Team

Convallis ullamcorper aliquet ultrices orci cum vestibulum lobortis erat.

Mark Jance

CEO / FOUNDER

Aviana Plummer

CEO / FOUNDER

Braydon Wilkerson

CEO / FOUNDER

Kristin Watson

CEO / FOUNDER
DEVELOPED BY XTEMOS STUDIO @ 2021.

We work through every aspect at the planning

2010
FOUNDING YEAR
2000
HAPPY COSTUMERS
190
COMPANY WORK WITH US
2
OFFICES
21
TEAM MEMBERS
750
PROJECTS COMPLETED

Our company history and facts

I should be incapable of drawing a single stroke at the present moment; and yet I feel that I never was a greater artist than now.

Design & development process demonstration

A wonderful serenity has taken possession of my entire soul,like these sweet mornings of spring which I enjoy with my whole heart.